Salut 😀

Numele meu este Ioana si am 19 ani. Sunt din Tg Mures, dar locuiesc de aproape 1 an in Anglia, in Manchester – studiez inginerie civilă la University of Manchester şi consider lucrul ăsta una dintre cele mai importante realizări ale vieţii mele de până acum.

Am o viaţă obişnuită, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu lucruri bune şi lucruri rele, şi nu mi se întâmplă lucruri extravagante (sau cel puţin nu s-au întâmplat până acum). Îmi place s-o trăiesc frumos şi vreau să cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat în ultima perioadă a fost să mă bucur de lucrurile simple din viaţa mea: familie, iubire, prietenie.

Îmi place să scriu, deşi am impresia că mi-am ieşit puţin din mână [nu ştiu dacă din cauza faptului că n-am mai scris sau din cauză că vorbesc tot mai puţin limba română]. Prin online mă plimb de când eram mică şi cred că ştiu puţin cu ce se mănâncă, chiar dacă nu m-am implicat foarte activ sau dacă n-am studiat social media în particular. Am mai avut un blog acum 2 ani, pe care l-am făcut privat la un moment dat şi când am vrut să-l deblochez din nou, ia parola de unde nu-i. Mi-ar fi plăcut să-mi citesc prostioarele pe care mi le debita capul la 16-17 ani, cum îmi va plăcea, probabil, în viitor, să recitesc experienţele mele de la 19 ani pe care o să le impart pe blog cu voi.

Despre ce scriu? Despre ce nu scriu, mai bine zis?! Îmi place muzica, îmi place moda, filmele – veţi găsi tot felul de lucruşoare care mi se par mie drăguţe din domeniile astea. Experienţe personale, tips&tricks, nu ştiu – orice. O să iau blogul ăsta ca pe o căsuţă de-a mea în care îmi ţin toate lucrurile de care nu vreau să uit, fie ele gânduri şi amintiri, fie momente amuzante sau doar fotografii.

Pupici de departe :*

Advertisements