Shoppingul e o artă, se ştie!

Cât timp eram în România, mă plângeam de lipsa varietăţii de magazine faine din micul nostru Tg Mureş. Aveam câteva în care merita să intri (preferatul meu a fost şi este Orsay), dar în rest era(e?) plin de kitsch-ozităţi (?!),că-ţi era şi groază să mergi la cumpărături. Şi apoi, na, la Cluj n-ajungea nimeni în fiecare weekend. Acum ajung toţi, că sunt la facultate acolo 😆 Dar postul ăsta e despre altceva, să nu deviem.

Despre Anglia orice poţi spune, numai că nu există producţie. O să mă refer aici strict la haine, deşi e valabil în orice domeniu – e o nebunie prin magazine, aproape risipă se face din cauză că există ATÂT de multe stiluri, coleţii, modele, mărimi. Nu degeaba e cunoscută Anglia drept una dintre cele mai fashion ţări. Pe bună dreptate 😀 Există atât de multă marfă încât te bate Dumnezeu dacă zică că ai vrut să-ţi iei ceva, dar n-ai găsit. Şi să nu mai spun că din cauza marii varietăţăi, găseşti haine la toate preţurile. De la 2,3 lire, preturi puse numai cât să nu zici că ţi-au dat haina pe gratis, până la sute de lire (dar de-astea nu ne permitem încă, ne abţinem de la comentarii 😆 )

Acum să revin la problema mea. Obişnuiam să merg la cumpărături niciodată după ceva anume. Mergeam întotdeauna pe principiul “hai să ies la, poate găsesc CEVA. Să vedem ce mai au nou”. TOTAL GREŞITĂ gândire, să-i dea Dumnezeu sănătate la cel/cea care m-a convins la nivelul inconştientului să încetez să mai fac asta. Nu ştiu, poate unele dintre voi faceţi chestia asta, dar la mine rezultă un mare fail când merg în magazine aşa, la naşpa, după nimic anume. Ajung să-mi iau piese care, singure, sunt superbe, dar combinate cu altele arată ca naiba. Şi niciodată când mergeam la cumpărături nu mă gândeam şi la ce aveam acasă. Îmi luam unele hăinuţe pentru că îmi plăcea cum îmi stătea cu ele pe moment, iar când ajungeam acasă, nu găseam nimic cu ce să le port, tocmai pentru că nu aveam nevoie de ele şi că le luasem doar pentru că-mi făceau cu ochiul în magazin.

Aşa că, dragele mele, dacă sunteţi şi voi aşa ca mine – adică n-aveţi nicio legătură cu industria modei şi nu “simţiţi” hainele –  zic să pornim la cumpărături întotdeauna cu IDEI în cap. Eu, şi sunt sigură cu multe dintre voi faceţi la fel, îmi salvez pe calculator de fiecare dată când văd poze pe net cu fete îmbrăcate în ţinute care-mi plac şi pe care mi le închipui că ar arăta bine pe mine. Şi apoi iau poza cu mine la cumpărături şi în felul ăsta împuşc 2 iepuri cu un foc: îmi achiziţionez o piesă sau un outfit despre care ştiu sigur că-mi place cum arată şi că am cum să-l combin şi nici nu mă las tentată să cumpăr alte prostioare care arată drăguţ, dar care-mi vor fi total inutile de a doua zi începând.

Uite ce-am găsit prin calculator şi ce mi-ar plăcea să încerc în viitorul apropiat:

Îmi place la nebunie stilul Danei Rogoz. Singurul meu regret e că nu sunt atât de slabă ca şi ea 😆

Amândouă piesele de mai sus le găsiţi la preţuri până în 150 lei în H&M-urile din România.

Dreapta, dreapta ^^

Iar de aici, bluziţa îmi place la nebunie!

De pantalonii scurţi de blugi nu mai zic nimic, că i-aţi văzut de cel puţin 3 ori într-un singur post, deci pentru mine sunt un MUST de achiziţionat cât mai repede posibil.

O să revin cu alte poze într-un post viitor. Până una alta, aveţi voi unele site-uri anume pe care le vizitaţi constant pentru a fura idei de outfituri? 😀

Advertisements